ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γουόκερ, ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία

Ο άνθρωπος που εκτόπισε από το top-10 τον σπουδαίο Ρίο Φέρντιναντ… Αυτός που υπερηφανεύεται, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι, ότι είναι ο ακριβότερος αμυντικός του κόσμου! Κυρίες και κύριοι, ο Κάιλ Γουόκερ!  

Οι «πολίτες» έκαναν το… κόλπο γκρόσο και εξασφάλισαν τα δικαιώματα του δεξιοπόδαρου μπακ. Για να συμβεί, όμως, αυτό έπρεπε να υπερβάλουν εαυτούς και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μετά, μάλιστα, και από το στραπάτσο με τον Ντάνι Άλβες, που προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν, θαρρείς πως ήταν αναγκασμένοι να τινάξουν την μπάνκα για να επαναφέρουν την ηρεμία στον Πεπ Γκουαρντιόλα!

Εν τέλει τα κατάφεραν. Έβγαλαν από τα ταμεία πάνω από 50εκατ. λίρες και έπεισαν την Τότεναμ να τους παραχωρήσει τον Γουόκερ!

Ο Άγγλος αμυντικός από σήμερα, πέρασε στην ιστορία ως η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο, αλλά και γενικότερα Άγγλου ποδοσφαιριστή, προσπερνώντας τον Ραχίμ Στέρλινγκ ο οποίος είχε κοστίσει περίπου 1εκατ. λιγότερο για να μετακομίσει στο «Etihad» από τη Λίβερπουλ.

Καλή ευκαιρία, λοιπόν, να δούμε το top-10 των ακριβότερων αμυντικών της ιστορίας, απ'το οποίο παρεμπιπτόντως απουσιάζει πλέον το όνομα του Ρίο Φέρντιναντ (μέχρι πρότινος Νο10).

1. Κάιλ Γουόκερ, από Τότεναμ σε Τσέλσι, 53εκατ. λίρες

2. Νταβίντ Λουίζ, από Τσέλσι σε Παρί, 50εκατ. λίρες

3. Tζον Στόουνς, από Έβερτον σε Μαν. Σίτι, 47.5εκατ. λίρες

4. Σκόντραν Μουστάφι, από Βαλένθια σε Άρσεναλ, 35εκατ. λίρες

5. Νταβίντ Λουίζ, από Παρί σε Τσέλσι 34εκατ. λίρες

6. Τιάγκο Σίλβα, από Μίλαν σε Παρί, 33εκατ. λίρες

7. Ελιακίμ Μανγκαλά, από Πόρτο σε Μαν. Σίτι, 32εκατ. λίρες

8. Νίκολας Οταμέντι, από Βαλένθια σε Μαν. Σίτι, 31.5εκατ. λίρες

9. Ερίκ Μπαϊγί, από Βιγιαρεάλ σε Μαν. Γιουνάιτεντ, 30εκατ. λίρες

10. Ματς Χούμελς, από Ντόρτμουντ σε Μπάγερν, 30εκατ. λίρες

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση