ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίνει Σάντσες στη Σίτι η Άρσεναλ!

Πρόθυμη να πουλήσει τον Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Σίτι είναι η Άρσεναλ, που αξιώνει 80 εκ. λίρες από τους «πολίτες» για να τον παραχωρήσει!

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror», οι ιθύνοντες των «μπλε», είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση της τάξης των 50 εκ. λιρών, για να κάνουν δικό τους τον επιθετικό των «κανονιέρηδων», Αλέξις Σάντσες, όντας ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.

Η Άρσεναλ όμως, μέσω του τεχνικού της Αρσέν Βενγκέρ, που στην αρχή ήταν ανένδοτος στο να παραχωρήσει τον παίκτη σε ανταγωνίστρια ομάδα της Πρέμιερ Λίγκ, φαίνεται πως αναθεωρεί και προτίθεται να τον πουλήσει, αρκεί η Σίτι να πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80 εκ. λιρών, για να τον κάνει κάτοικο «Έτιχαντ».

Ο διεθνής Χιλιανός επιθετικός αποτελεί ένα από τα καυτά ερωτηματικά για τους «κανονιέρηδες», καθώς το μέλλον του στο Λονδίνο είναι αβέβαιο, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Παρότι η ομάδα του Βορείου Λονδίνου έχει κάνει πρόταση διετούς ανανέωσης συνεργασίας στον Σάντσες, με απολαβές της τάξης των 300 χιλιάδων λιρών εβδομαδιαίως, ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα, έχοντας άπαντες στο «περίμενε».

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση