ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κινέζοι για Γιουνάιτεντ!

Ενδιαφέρον για αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία τεράστια αποκάλυψη φέρνουν στο «φως» οι «Times», με την έγκυρη βρετανική εφημερίδα να κάνει λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς -αγνώστου μέχρι στιγμής- Κινέζου δισεκατομμυριούχου, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η αποκαλυπτική είδηση των «Times» σχετικά με το ενδιαφέρον ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, η βρετανική εφημερίδα ρίχνει τη «βόμβα», δίχως να αναφέρει πολλά για την ιδιότητα του φερόμενου ως επενδυτή.

Το ενδιαφέρον από πλευράς Ασίας για επένδυση στη Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία των Γκλέιζερς να μην προβούν στην πώληση του συλλόγου.

Παρόλα αυτά, η εν λόγω στάση δεν υφίσταται από όλα τα μέλη των Γκλέιζερς. Συγκεκριμένα, από τα έξι παιδιά της οικογενείας, τα τρία ενδιαφέρονται για την πώληση των μετοχών τους, την ώρα που ήδη ένα 8%, που ανήκει σε Αμερικανό επενδυτή, έχει τεθεί προς πώληση από την περασμένη εβδομάδα.

Ο «άγνωστος» Κινέζος λοιπόν, θα επιδιώξει να πάρει στα χέρια του ένα σημαντικό μερίδιο των «κόκκινων διαβόλων», είτε αυτό προέρχεται από τους Γκλέιζερς, οι οποίοι κατέχουν το 80%, είτε από τους υπόλοιπους μετόχους.

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση