ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αέρας» από το Όσλο η Γιουνάιτεντ! (vid)

Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 3-0 στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο «Ούλεβαλ» του Όσλο εναντίον της γηπεδούχου Βολερένγκα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Φελαϊνί (44’), Λουκάκου (47’) και ΜακΤόμινεϊ (71’).

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο παρέταξε δύο σχεδόν διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο δοκιμάζοντας εικόσι δύο συνολικά ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση απέναντι στους Νορβηγούς.

Η Γιουνάιτεντ έδειξε από τα πρώτα κιόλας... δευτερόλεπτα ποιος θα ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, μιας και μόλις στο 2’ έχασε μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Χένριχ Μχιταριάν, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Κουάρασεϊ.

Οι Άγγλοι ενέτειναν την πίεσή τους χάνοντας πολύ καλές φάσεις με τους Πογκμπά (14’, 27’) και Ράσφορντ (29’) για να έρθει εντέλει το 1-0 δια... κέφαλης του Μαρουάν Φελαϊνί από τη σέντρα του Μχιταριάν ανοίγοντας το σκορ του αγώνα. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του... υπ’ ατμόν Βέλγου χαφ, κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά την διαφορετική κατά τα 9/11 ομάδα που παρέταξε ο Μουρίνιο στο δεύτερο ημίχρονο (οι Νορβηγοί έκαναν πέντε αλλαγές), το σύνολό του βρήκε πολύ γρήγορα το... δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς στο 47’ ο Ρομέλου Λουκάκου, κατά τον ίδιο τρόπο με τον συμπατριώτη του προηγουμένως, έκανε με κεφαλιά το 2-0.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μία αξιόλογη φάση με τον Ζαχίντ, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που κατάφερε και πάλι να σκοράρει, αυτή τη φορά με τον ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέτυχε στο 70ο λεπτό το πρώτο του γκολ με τη μεγάλη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων»!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο να σημειώσει και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 77’, όταν μετά από τραγικό λάθος του αντιπάλου γκολκίπερ, Σάντμπεργκ σούταρε στην ανυπεράσπιστη από εκείνον εστία, όμως τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο αμυντικός και «κάπτεν» της Βολερένγκα, Νάτιον.

Πηγή:england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X