ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «εκλεκτοί» του Ζοσέ!

Στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε πως ενδιαφέρεται περισσότερο να πάρει στις ομάδες τους κατά καιρούς κάποιους ποδοσφαιριστές που ξέρει και εμπιστεύεται περισσότερο.

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Νεμάνια Μάτιτς από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πάμε να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που ο Μουρίνιο είχε σε περισσότερες από μία ομάδες του.

Ton 39χρονο Ρικάρντο Καρβάλιο ο Μουρίνιο τον είχε και σε Πόρτο και σε Τσέλσι, αλλά και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι πέρσι ο Καρβάλιο ήταν στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τον μέσο Μανίς τον είχε σε Μπενφίκα, Πόρτο, αλλά και Τσέλσι για σχετικά λίγο χρονικό διάστημα.

Τον επιθετικό Ντερλέι τον είχε μαζί του στην Ουνιάο Λεϊρία, ενώ τον πήρε μαζί του και στην Πόρτο, με την οποία κατέκτησαν Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2003 και Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη χρονιά. Ίδια περίπτωση και ο αριστερός μπακ Νούνο Βαλέντε για τον Special One.

Ο Πάουλο Φερέιρα ήταν η πρώτη μεταγραφή του Μουρίνιο την σεζόν 2004/05 στην Τσέλσι. Τον είχε μαζί του και στην Πόρτο και ήξερε τι «πάστας» ποδοσφαιριστής είναι από πρώτο χέρι.

Ο πολύπειρος Αργεντινός επιθετικός Ερνάν Κρέσπο αγωνίστηκε σε Τσέλσι και Ίντερ υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, όπως και ο Σαμουέλ Ετό.

Ο γνωστός μας Μικαέλ Εσιέν ήταν από τους «αγαπημένους» ποδοσφαιριστές του Μουρίνιο στην Τσέλσι. Ο Πορτογάλος πήρε μαζί του τον Γκανέζο και στην Ρεάλ, όμως το πέρασμα του από εκεί ήταν απόλυτα αποτυχημένο. Ο Λασανά Ντιαρά άλλη μια τέτοια περίπτωση, όπως και ο Εσιέν.

Μάτα και Λουκάκου ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ο Μουρίνιο είχε σε Τσέλσι, αλλά και τώρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και με τον Μάτιτς ο Special One.

Αφήσαμε για το τέλος τον μεγάλο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Μουρίνιο τον είχε σε Ίντερ, αλλά και σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή χρονιά με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά σε όλους.

Συμπέρασμα από τα πιο πάνω; Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Μουρίνιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X