ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοιχτό παράθυρο από Μουρίνιο για Μπέιλ

Πριν λίγες μέρες ο Μουρίνιο είχε δηλώσει, αστειευόμενος, πως δεν θέλει το Μπέιλ γιατί αυτός δεν του μιλάει. Τώρα όμως, μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχετικά με το Μπέιλ και τις μεταγραφές: «Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα, αλλά θέλω δύο ακόμα παίκτες, ένα μέσο που θα δώσει μεγαλύτερη ισορροπία και περισσότερες επιλογές στην ομάδα. Ο άλλος παίκτης θέλω να είναι ένας επιθετικός, κυρίως ένας που θα παίζει στα πλάγια, κάτι που θα μου δώσει περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Για τον Μπέιλ; Θέλω να δυναμώσω την ομάδα αλλά δεν θέλω να μιλάω για παίκτες που ανήκουν σε άλλες ομάδες. Ούτε μου αρέσει όταν άλλοι προπονητές λένε ότι θέλουν έναν από τους παίκτες μου, αυτό δεν είναι σωστό».

Σχετικά με το επερχόμενο φιλικό με τη Μπαρτσελόνα: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με νέο προπονητή που ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ο καλύτερος τρόπος για εμάς να τελειώσουμε αυτό το καλοκαιρινό τουρνουά. Είναι καλύτερο να αντιμετωπίσουμε τη Μπαρτσελόνα τώρα παρά μετά».

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας του: «Η ομάδα χτίζεται έτσι όπως θέλουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X