ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με πρωταγωνιστή τον Ντε Χέα

Με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στη σχετική διαδικασία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας, στο πλαίσιο του Internacional Champions Cup.

Δεδομένα δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να λέει ότι είναι η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι για τα δεδομένα των δύο ομάδων, στο στάδιο «Levi's», στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν λιγότερο άστοχη στη διαδικασία των πέναλτι, κερδίζοντας με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια).

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, ο Λίνγκαρντ «άνοιξε» το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους», ύστερα από εκπληκτική ενέργεια του Αντονί Μαρσιάλ.

Για τους «μερένχες» ισοφάρισε στο 69' ο Κασεμίρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Βίκτορ Λίντελεφ ανατρέποντας τον Τεό Ερνάντες.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα, αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Κόβασιτς και Όσκαρ.

Αναλυτικά οι δύο ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης:

Νάβας, Καρβαχάλ (Χακίμι 46'), Βαράν (Κεζάδα 46'), Νάτσο (Μανού 46'), Μαρσέλο, Μόντριτς (Κόβασιτς 46'), Κρόος, Ίσκο (Όσκαρ 46'), Βάσκεθ (Ερνάντες 46'), Μπενζεμά (Γκόμες 46'), Μπέιλ (Φράντσου 46')

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ρομέρο (Ντε Χέα 46'), Φοσού-Μενσά (Μπλιντ 46΄), Μπεϊγί (Σμόλινγκ 46'), Τζόουνς (Λίντελεφ 46'), Νταρμιάν (Βαλέντσια 77'), Κάρικ (Πογκμπά 46'), Λίνγκαρντ (Μχιταριάν), Φελαϊνί, Περέιρα (Ερέρα 46, ΜακΤόμινεϊ 52'), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (Λουκάκου 46')

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση