ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν πάει πουθενά ο Ντε Χέα»

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Νταβίντ Ντε Χέα να αποχωρεί για την Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει του φιλικού της ομάδας του με αντίπαλο την «Βασίλισσα» ρωτήθηκε πολλά και διάφορα για τον προγραμματισμό.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι ο «Κόκκινοι Διάβολοι» ήταν ανοιχτοί στο να πουλήσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά αυτό φέτος δεν πρόκειται να συμβεί. «Σας εγγυώμαι ότι δεν φεύγει αυτή την σεζόν» ανέφερε ο Special One.

Για να προσθέσει σχετικά με το περασμένο καλοκαίρι: «Ο σύλλογος δεν ήθελε να τον δώσει αλλά όταν ένας παίκτης επιθυμεί να φύγει δεν τους σταματώ. Γι’ αυτό εμείς παραχωρούσαμε τον ποδοσφαιριστή ωστόσο η Ρεάλ αποφάσισε να τραβήξει πίσω».

Όπως ήταν φυσιολογικό ρωτήθηκε και για τον Γκάρεθ Μπέιλ αναφέροντας τα ίδια που είπε και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δηλαδή η απόκτησή τους είναι «Mission Impossible».

«Ποτέ δεν ήταν στην λίστα μου, είναι ξεκάθαρο ότι στον Μπέιλ αρέσει η Μαδρίτη, είναι σε καλή κατάσταση. Ποτέ δεν ένιωσα κάποια επιθυμία του ίδιου για να φύγει επομένως γιατί να σπαταλήσω χρόνο και ενέργεια σε αυτό;» κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X