ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μεγάλη μεταγραφή η παραμονή του Ζλάταν»

Το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έπλεξε o Ντάλεϊ Μπλίντ στο NBC Sports τονίζοντας πως αν υπογράψει ξανά ο Σουηδός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει μια μεγάλη μεταγραφή. 

Την πεποίθηση του πως αν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ξαναγίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , θα προσφέρει τεράστια δυναμική στο ρόστερ, εξέφρασε με δηλώσεις του στο δίκτυο του «NBC Sports» o Ντάλεϊ Μπλίντ. 

Ο Ολλανδός στόπερ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν μαζί με τον 36χρονο επιθετικό γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο πολύτιμος ήταν για τον σύλλογο: «Αν ο "Ίμπρα" ξαναβρεθεί στην ομάδα θα είναι μια τεράστια προσθήκη όπως και πέρσι που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και υπέροχος άνθρωπος και με την παρουσία του φτιάχνει τα πάντα». 

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος Σουηδός, είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ τον προηγούμενο Απρίλιο και αυτός ο τραυματισμός του στέρησε το υπόλοιπο της χρονιάς. 

Παρόλα αυτά τώρα η αποθεραπεία του βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και τους «κόκκινους διαβόλους» να ενδιαφέρονται για εκείνον. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση