ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν… δανείζεται ο Μαρσιάλ

Μετά την παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ, η Ρόμα αναζητά τον αντικαταστάτη του, με τον Άντονι Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί ιδανική περίπτωση.

Μετά την παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ, η Ρόμα αναζητά τον αντικαταστάτη του, με τον Άντονι Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί ιδανική περίπτωση, αν και οι «κόκκινοι διάβολοι» επιμένουν να συζητόυν αποκλειστικά και μόνο την πώλησή του.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου από την ιταλική πρωτεύουσα, κινούνται για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του νεαρού Γάλλου επιθετικού, που δεν εντυπωσίασε την περυσινή σεζόν και φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τους «κόκκινους διαβόλους».

Όμως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν προτίθενται να παραχωρήσουν δανεικό τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς επιδιώκουν την πώλησή του, με ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκ. λίρες.

Από την πλευρά τους οι «τζιαλορόσι» δεν σκοπεύουν να δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον Μαρσιάλ, καθώς το θεωρούν «εξωπραγματικό» για τα δεδομένα του παίκτη.

Πηγή: england365.gr

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση