ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Άλμπα τελειώνει τα πειράματα

Μετά από σεζόν γεμάτη ταλαιπωρία στο αριστερό άκρο της άμυνας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για αριστερό μπακ. Ο Μουρίνιο ξέρει πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και γι’ αυτό «γλυκοκοιτάζει» τον Γιόρντι Άλμπα.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Μουρίνιο πειραματίστηκε αρκετά στη θέση του αριστερού μπακ. Έδωσε το ρόλο αυτό σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Από τον Λούκ Σο, στον Ρόχο, στον Άσλεϊ Γιανγκ και στον Μπλιντ, ο Μουρίνιο δοκίμασε σχεδόν τα πάντα, χωρίς μεγάλη επιτυχία μιας και ήρθαν πολλοί τραυματισμοί και κανείς δεν ήταν σταθερός. Έτσι θέλει να κλείσει αυτή την τρύπα με τον Άλμπα.

Όμως η περίπτωση του δεν είναι απλή. Όντως στην περασμένη σεζόν ο Άλμπα δεν είχε τις συμμετοχές που θα ήθελε μιας και ο Λουίς Ενρίκε δεν τον πίστευε. Όμως η Μπαρτσελόνα έχει νέο τεχνικό. Αυτός ακούει στο όνομα Βαλβέρδε, και αυτό αλλάζει κάπως τα δεδομένα. Ο Άλμπα έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή με τα χρώματα της Μπάρτσα και έτσι το όλο θέμα είναι μπερδεμένο.

Σαφώς και η περίπτωση Άλμπα είναι μια εξαιρετική περίπτωση για τον Μουρίνιο και τους «μπέμπηδες» όμως όπως είπαμε η περίπτωση του έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Μένει να δούμε αν ο Μουρίνιο θα τα καταφέρει και θα πάρει στο μεγάλο νησί τον Άλμπα. Βέβαια και η τιμή του Άλμπα δεν είναι λίγη μιας και η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να συζητήσει για μια προσφορά κάτω των 35 εκ. ευρώ. Από την άλλη πάλι ας μην ξεχνάμε πως η Γιουνάιτεντ ξοδεύει πολλά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση