ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αβέβαιο το μέλλον του Γιανουζάι

Ενόσω το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ο δανεικός στη Σάντερλαντ μεσοεπιθετικός, Αντνάν Γιανουζάι, δεν γνωρίζει, όπως ο ίδιος δήλωσε, το αν θα συνεχίσει να αποτελεί και την επόμενη χρονιά μέλος των «κόκκινων διαβόλων».

Μιλώντας σε τοπικό Μέσο της ομώνυμης πόλης (Σάντερλαντ) του συλλόγου, όπου αγωνίζεται, ο 22χρονος Βέλγος τόνισε τα εξής:

«Έχω μάθει πολλά από την παρουσία μου στη Σάντερλαντ που με έχουν κάνει δυνατότερο. Δεν ξέρω, όμως, που θα βρίσκομαι την επόμενη σεζόν. Νιώθω πάντως, ότι είμαι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση, από ότι παλαιότερα, είμαι ευτυχισμένος προς το παρόν και όσον αφορά το μέλλον, θα δούμε τι θα γίνει» και σχολιάζοντας την προσαρμογή του από τη Γιουνάιτεντ στις «μαυρόγατες», αλλά και τις προσδοκίες του φίλαθλου κοινού από εκείνον, συμπλήρωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολη η μετάβασή μου από τη μία ομάδα στην άλλη. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρ’ όλα αυτά, έπρεπε να το κάνω και να μάθω από αυτήν την εμπειρία, γιατί είμαι 22 ετών. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι είμαι 26 ή 27, μα είμαι μόλις 22! Ξέρω ότι περιμένουν περισσότερα από εμένα».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση