ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα πέντε πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι για άλλη μια χρονιά ο διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θα καθορίσουν την επικείμενη μεταγραφή του;

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νταβίντ Ντε Χέα, που έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, δεν αποτελεί πλέον είδηση, και πολύ σύντομα θα παρακολουθήσουμε άλλο ένα σίριαλ (όπως εκείνο το καλοκαίρι του 2015) στην συγκεκριμένη υπόθεση, αναμένοντας μια ευτυχή κατάληξη στο έντονο φλερτ.

Για να επέλθει όμως μια τέτοια συμφωνία και το φλερτ να γίνει γάμος πόσα άτομα εμπλέκονται; Ποιοι θα εμποδίσουν ή ποιοι θα συμβάλλουν σε αυτή την μεταγραφή;

Ιδού τα πέντε πρόσωπα κλειδιά: 

1.Φλορεντίνο Πέρεθ: Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια εμμονή με τον Ισπανό γκολκίπερ, καθώς τον θεωρεί τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο και επιθυμεί να τον επαναπατρισμό του για χάρη της ομάδας του. Και όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, όταν Φλορεντίνο θέλει κάποιον θα κινήσει «γη και ουρανό» για να τον πάρει. 

2. Ζορζ Μέντες: ο Πορτογάλος μάνατζερ, ίσως ο κορυφαίος ατζέντης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Νταβίντ Ντε Χέα αλλά ταυτόχρονα και τον τωρινό προπονητή του Ισπανού Ζοζέ Μπουρίνιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μέντες διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και με κάθε τρόπο θα επιδιώξει ένα τεράστιο deal.

3. Ζοσέ Μουρίνιο: ο Πορτογάλος τεχνικός του Μάντσεστερ δεν θέλει να δει τον 27χρονο Ισπανό να αποχωρεί από την ομάδα του για να μετακομίσει στην Μαδρίτη αφού αποτελεί των πυλώνα της άμυνας του, και σίγουρα θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο.

4. Κέιλορ Νάβας: ο πρώτος τερματοφύλακας της βασίλισσας, ένας υψηλού επιπέδου τερματοφύλακας με πολλούς υποστηρικτές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» χωρίς όμως ιδιαίτερο ανταγωνισμό για την ώρα μιας και αναπληρωματικός τερματοφύλακας στους Μαδριλένους είναι ο Κίκο Κασίγια.

5. Ζινεντίν Ζιντάν: ο άνθρωπος που έχει τα κλειδιά της ομάδας, έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των θεμάτων των μερένχες και θα μπορούσαμε να πούμε ότι υποστηρίζει τον Κέιλορ Νάβας. Ωστόσο, δεν θα παραπονιόταν αν του «φέρναν» τον Ντε Χέα, ενώ στο μέχρι τώρα διάστημα στον πάγκο της Ρεάλ δείχνει να μπορεί να διαχειριστεί άψογα το ρόστερ του.

sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση