ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ιδανική η Γιουνάιτεντ για Γκριζμάν»

Ως τον ιδεατό από εμπορικής σκοπιάς προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντουάν Γκριζμάν χαρακτήρισε ο εμπορικός σύμβουλος του παίκτη, Σεμπαστιάν Μπελενκότρ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της Γαλλίας.

«Όταν διαβάζω άρθρα για μία υποθετική μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θεωρώ ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο, όσον αφορά το εμπορικό σκέλος. Θα αγωνιζόταν στην πρώην ομάδα του Μπέκαμ, ο οποίος είναι το είδωλό του, ενώ θα φορούσε και τον ίδιο θρυλικό αυτό αριθμό στη φανέλα του (το νούμερο 7 που έχει και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και στην Εθνική Γαλλίας), όπως κι εκείνος», επισήμανε ο Μπελενκότρ για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό των «ροχιμπλάνκος».

Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν να προστεθούν ως ένα ακόμη... επεισόδιο στο «σίριαλ» της φημολογούμενης μετακίνησης του Γκριζμάν στο «Ολντ Τράφορντ», με τους «κόκκινους διαβόλους» να φέρονται διατεθειμένοι ύστερα από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν να καταθέσουν πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη, η ρήτρα αποδέσμευσης του οποίου από τον ισπανικό σύλλογο υπενθυμίζεται πως φτάνει τα 85 εκατομμύρια λίρες.

england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση