ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

O Μουρίνιο έδιωξε όλα τα ball boys της Γιουνάιτεντ!

Δεν ήταν αρκετά γρήγορα και με ποδοσφαιρική αίσθηση τα ball boys της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Γι’ αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός τα αντικατέστησε με νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας, για το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στη Λίβερπουλ(1-1).

Όπως φαίνεται ο «special one» δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του όσον αφορά την προετοιμασία ενός παιχνιδιού και θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Έτσι ήθελε η μπάλα να επιστρέφει πιο γρήγορα στους παίκτες του από τα ball boys, ειδικά όταν η ομάδα επιτίθεται και τελειώνει το παιχνίδι, γι’ αυτό και τα αντικατέστησε με παιδιά από την ακαδημία.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την ομάδα, ο Μουρίνιο θεωρεί πως οι νεαροί παίκτες καταλαβαίνουν την κρισιμότητα ορισμένων στιγμών, και η αλλαγή αυτή θα επιταχύνει το παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία του ματς. Ακόμα πάντως, δεν είναι σίγουρο αν αυτή η αλλαγή θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει θέμα με τα ball boys, αφού όντας προπονητής της Τσέλσι το 2014,στην πρώτη ήττα της σεζόν από τη Νιουκάστλ, τα είχε κατηγορήσει για κατασπατάληση του χρόνου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση