ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ακάθεκτη… (vid)

Ποδαρικό στο 2017 με το… δεξί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε 2-0 στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ και συμπλήρωσε έξι σερί νίκες στην Premier League.

Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε αρκετά εύκολο από το 15ο λεπτό, όταν ο Ντιν έδειξε αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φεγκουλί για μαρκάρισμα στον Τζόουνς. Από εκεί και πέρα οι κόκκινοι διάβολοι πήραν τα ηνία κι έπαιξαν φουλ επίθεση, ενώ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 36ο λεπτό. Στο φινάλε του ημιχρόνου τα σφυριά άγγιξαν το γκολ με φοβερό σουτ του Λαντσίνι, όμως ο Ντε Χέα είπε «όχι».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μπίλιτς έκλεισε καλύτερα τους χώρους προς την περιοχή της, όμως πλήρωσε την αδράνεια του 63ου λεπτού και είδε τον Μάτα να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει τα ηνία και κλείδωσε τη νίκη στο 78ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του Ζλάταν, όμως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ο Σουηδός ήταν εκτεθειμένος.

Έτσι, η ομάδα του Μουρίνιο έφτασε στην 5η θέση και τους 39 βαθμούς και συγκατοικεί με την Τότεναμ που αύριο αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Τσέλσι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση