ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μουρίνιο για το ντέρμπι

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Δευτέρα για την Πρέμιερ Λιγκ σε ένα παιχνίδι το οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρεί ως ένα ντέρμπι όπως όλα τα άλλα...

«Σιγά το παιχνίδι». Κάπως έτσι ήταν η αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού, όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα της Δευτέρας. Σαφέστατη προσπάθεια του Μουρίνιο να υποβαθμίσει τη σημασία του αγώνα. Μας έχει συνηθίσει έτσι κι αλλιώς παραμονές αγώνων να κάνει δηλώσεις που θα προκαλέσουν... Είναι τα γνωστά mind games και σε αυτό ο «Special One» είναι ο καλύτερος.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορούμε να συγκρίνουμε με το Ίντερ - Μίλαν, το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και το Πόρτο - Μπενφίκα» ήταν η ατάκα του Πορτογάλου, ο οποίος έκανε έτσι μια σύντομη αναδρομή στα ντέρμπι στα οποία έχει συμμετάσχει στην καριέρα του.

«Μου αρέσει η ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα μου αρέσει η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η σεζόν, όμως, δεν θα κριθεί ούτε σε αυτό το παιχνίδι στο Άνφιλντ, ούτε σε αυτό του δεύτερου γύρου στο Ολντ Τράφορντ» συμπλήρωσε ο Μουρίνιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση