ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάχη για Μπονούτσι

Από τη μία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι και στη μέση ο Λεονάρντο Μπονούτσι για τον οποίο ενδιαφέρονται και οι δύο ομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι οι «Πολίτες» είναι αυτοί που εξέφρασαν πρώτοι ενδιαφέρον για τον Ιταλό αμυντικό, αλλά στα μεταγραφικά θέματα δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας... Σύμφωνα με βρεταβικά δημοσιεύματα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ζητήσει από την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να αποκτηθεί ακόμα ένας στόπερ, o oποίος θα παίζει βασικός δίπλα στον Ερίκ Μπαϊγί, και τους υπέδειξε ως ιδανική λύση τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Η «μεγάλη κυρία» έχει ήδη αρνηθεί πρόταση για τον Μπονούτσι ύψους 46 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σίτι, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων προσφέροντας περισσότερα. Πόσα; Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η δική της πρόταση μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 60 εκατομμύρια ευρώ! Αν αυτό ισχύει, τότε δεν αποκλείεται (και για λόγους... επίδειξης) να ξαναμπεί στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιταλού και η συμπολίτισσά της.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε πέρυσι το καλοκαίρι τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2020.

www.sdna.gr

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση