ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στο λάθος χρόνο δεν υπάρχει σωστή τιμή»

Ο Κλοπ για την υπόθεση Κουτίνιο

Για την υπόθεση Κουτίνιο, η οποία πήρε αρκετά… ανάποδη τροπή τις τελευταίες ώρες, με το αίτημα μεταγραφής του Βραζιλιάνου μίλησε  ο Γιούργκεν Κλοπ. O Γερμανός ήταν ξεκάθαρος ότι τώρα απλά δεν γίνεται να αποχωριστεί η ομάδα τον Βραζιλιάνο, ενώ τόνισε ξανά ότι η πάνω από όλους είναι η ομάδα και κανείς άλλος.

«Έπρεπε να πουλήσω αρκετούς παίκτες στην ως τώρα καριέρα μου» δήλωσε ο Klopp. «Κάποιοι είχαν ρήτρες, κάποιοι όχι. Είχαμε την υπόθεση Λεβαντόφσκι και το ότι πήγε στη Μπάγερν ως ελεύθερος ήταν δύσκολη κατάσταση. Πολλά διαφορετικά πράγματα. Το μόνο λοιπόν που μπορώ να πω ότι είναι ότι στη ζωή τα πάντα έχουν να κάνουν με το τάιμινγκ. Όποιος σύλλογος ρωτήσει αρκετά νωρίς θα έχει πιθανότητες.»

«Έτσι προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς. Αν ρωτήσουμε τους στόχους μας αρκετά νωρίς, μπορούμε ακόμα και να αλλάξουμε το πλάνο σε περίπτωση αποτυχίας. Αλλά δεν μπορείς να έρθεις λίγο πριν την αρχή της σεζόν.»

«Είναι όπως το είπα: Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από τον καθέναν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και το να κάνεις ότι είναι να κάνεις στη σωστή στιγμή. Έτσι κάνουμε όταν θέλουμε να φέρουμε παίκτες εδώ. Δεν θα έρθει η άλλη ομάδα και θα μας πει «παρεμπιπτόντως, έχουμε και έναν καλό παίκτη, θέλετε να τον πάρετε; » Όλα είναι θέμα τάιμινγκ. Και αυτό είναι όλα όσα έχω να πω. Όλοι έχουν τιμή. Δεκτό, αλλά μόνο στη σωστή στιγμή. Στην λάθος στιγμή δεν υπάρχει τιμή» κατέληξε ο Κλοπ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση