ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παβάρντ oh la la και Λίβερπουλ!

Μεταγραφή προ των πυλών για την ομάδα του Κλοπ

Ακόμη μια μεταγραφή είναι προ των πυλών για τη Λίβερπουλ η οποία σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της, από τη νέα σεζόν, τον Γάλλο αμυντικό Μπέντζαμιν Παβάρντ απ’ τη Στουτγάρδη. Η συμφωνία θα ανέλθει περίπου στα 32 εκατομμύρια λίρες και θα τεθεί σε ισχύει από το καλοκαίρι του 2019.

Οι εμφανίσεις του 22χρονου Γάλλου αμυντικού τόσο με τα χρώματα της ομάδας του (ως επί το πλείστο ως κεντρικός αμυντικός), όσο και με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας (κυρίως ως δεξί μπακ), ήταν εξαιρετικές και ώθησαν τον Γιούνγκερ Κλοπ στο να ζητήσει και να εισηγηθεί την απόκτηση του.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα ο Παβάρντ βρέθηκε στο στόχαστρο της Τότεναμ και της Νάπολι χωρίς όμως να καρποφορήσουν οι προσπάθειες για απόκτηση του. Έτσι λοιπόν η Λίβερπουλ φαίνεται πως θα προχωρήσει σε ακόμη μια σημαντική κίνηση η οποία θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή.

Βέβαια για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την μεταγραφή, όμως σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ η μεταγραφή του Παβάρντ στη Λίβερπουλ είναι θέμα χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X