ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ:«Έχω αφεντικά που αποφασίζουν για Κουτίνιο»

Δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω ο προπονητής της Λίβερπουλ

Ο τρόπος που χάθηκαν οι δυο βαθμοί με την Ουότφορντ, έκανε εντελώς ανυπόφορη για τον Γιούργκεν Κλοπ την «υποχρέωση» να τοποθετηθεί για το θέμα του Φελίπε Κουτίνιο.

Αυτή τη φορά δεν πήρε σαφή θέση πάνω στο θέμα, αφού όπως είπε από τη στιγμή που τα αφεντικά του συλλόγου ανακοίνωσαν επίσημα πως ο παίκτης δεν πωλείται, τότε δεν του πέφτει λόγος πλέον.

«Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ σήμερα» είπε ο Klopp. «Έπρεπε να ετοιμαστώ για το παιχνίδι. Αν ήμουν συγχυσμένος θα του το έλεγα προσωπικά σε εκείνον. Δεν κατάλαβα το γιατί έκανε το request, αλλά μπορώ να πω κάτι που είναι πιο σημαντικό. Ως προπονητής ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, έχω αφεντικά. Που αποφασίζουν, για παράδειγμα, αν ένας παίκτης θα πωληθεί ή όχι. Αυτό το δέχομαι θέλω δεν θέλω.»

«Αν δεν τον πωλούν, δεν μου πέφτει άλλο λόγος. Είμαι υπεύθυνος για όλους μας τους παίκτες και όχι για έναν ή δυο, αλλά για όλους. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο, το μόνο πράγμα είναι ότι δουλεύω με αυτούς που έχω, όπως κάνω πάντα. Πως μπορεί να αλλάξει κάτι για μένα από τη στιγμή που δεν πήρα την απόφαση εγώ; Ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπε ο σύλλογος και δεν αλλάζει κάτι» κατέληξε ο Klopp, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν ο Coutinho απογοήτευσε με την συμπεριφορά του τους συμπαίκτες του, προτίμησε να μην πάρει θέση. «Δεν είμαι μέλος των συζητήσεων με τους παίκτες. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που μπορούν να συζητήσουν γι’αυτό. Δεν είμαι ένας».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση