ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για Κουτίνιο»!

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ

Νέα δεδομένα για το... φλερτ Μπαρτσελόνα-Κουτίνιο, με δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. 

Έχοντας απορρίψει και τη δεύτερη πρόταση της Μπαρτσελόνα, ύψους 100 εκ. ευρώ, για τον Φελίπε Κουτίνιο, ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στο «Sky Germany», ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο ποσό που θα ικανοποιήσει τους «κόκκινους»! 

Μόνο θετικά μπορούν να ηχήσουν στα αυτιά των φίλων της Λίβερπουλ, τα όσα δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ο Γιούργκεν Κλοπ. 

Μιλώντας στο «Sky Germany», ο τεχνικός των «κόκκινων» επεσήμανε πως δεν υπάρχει τιμή πώλησης του Βραζιλιάνου άσου, με τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ να έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις της Μπαρτσελόνα, με την τελευταία να αγγίζει τα 100 εκ. λίρες. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Από οικονομικής πλευράς, δεν υπάρχει κάποιο όριο στην τιμή για να τον αφήσουμε να φύγει ή μία τιμή για την οποία είμαστε έτοιμοι να τον δώσουμε. Στόχος μας είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Επομένως θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας και να αποκτήσουμε καινούριους. Αυτό είναι το πλάνο μας. 

Σήμερα, κανένας παίκτης στον πλανήτη δεν είναι ανέγγιχτος. Αλλά η μεταγραφή είναι επίσης ένα ζήτημα χρόνου και του αν υπάρχει η ευκαιρία και η ανάγκη για να αντιδράσεις σε μία τέτοια μεταγραφή. 

Επίσης πρέπει να ρωτήσετε, εάν έχεις χρόνο να αντιδράσεις. Αλλά επειδή είναι ένα ενδιαφέρον, ενός συλλόγου, δεν έχουμε να το σκεφτούμε. Δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που πουλάει παίκτες. Αυτό είναι δεδομένο. Επομένως το τι πληρώνουν, στο τέλος δεν μετράει
». 

Πηγή:england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση