ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελική προσπάθεια για Κεϊτά

Μία ακόμα κίνηση για την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά της Λειψίας αναμένεται να κάνει η Λίβερπουλ, καθώς θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. 

Συνεχίζει να κυνηγάει τον Ναμπί Κεϊτά της Λειψίας η Λίβερπουλ, η οποία παρά τις αρνητικές απαντήσεις που έχει λάβει από τους Γερμανούς δεν τα παρατάει. 

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «κόκκινων» να προσπαθήσει, για μία ακόμη φορά, να πάρει τον 22χρονο άσο, αλλά η γερμανική ομάδα δεν δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει ακόμα και με τα 80 εκατ. ευρώ που φέρεται έτοιμη να προσφέρει η ομάδα του Μέρσεσαϊντ. 

Ο προπονητής της Λειψίας θέλει να ενισχύσει την ομάδα του ακόμη περισσότερο και στο πρόσωπο του Κεϊτά βλέπει τον παίκτη που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Ταυτόχρονα προσπαθεί να κρατήσει και τον Κουτίνιο, τον οποίο θέλει διακαώς η Μπαρτσελόνα. Έχει σκοπό να φτιάξει μία μεσαία γραμμή που θα προκαλεί εφιάλτες σε κάθε αντίπαλο. 

Η Λειψία, πάντως, έχει δώσει αρνητική απάντηση σε όλες τις κρούσεις που έχει δεχτεί μέχρι στιγμής από τη Λίβερπουλ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν να πάρουν τον νεαρό μέσο, τότε η ομάδα του Κλοπ θα στραφεί στον Γκορέτσκα της Σάλκε. Η υπόθεση του Γερμανού πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο παίκτης είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X