ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανεβαίνει η Λίβερπουλ

Κάθε φιλικό και καλύτερη παρουσιάζεται η Λίβερπουλ. Με την τριπλέτα Κουτίνιο-Φιρμίνο-Σαλάχ να κάνουν... όμορφα πράγματα, η ομάδα του Κλοπ επικράτησε 2-1 της Λέστερ σε τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ.

Ανεβαίνει και... ομορφαίνει η Λίβερπουλ. Με την τριπλέτα Κουτίνιο-Φιρμίνο-Σαλάχ να κάνει παπάδες, η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ επικράτησε 2-1 της Λέστερ και κατέκτησε το τουρνουά που διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ, όπου συμμετείχαν σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρότι οι «reds» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, παρουσίασαν τα... γνωστά κενά στην άμυνα και στο 12o λεπτό είδαν την Λέστερ να ανοίγει το σκορ. Ο Βάρντι έσπασε στον Φουχς, ο οποίος έβγαλε ωραία σέντρα και ο Σλιμανί με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Η απάντηση της Λίβερπουλ, όμως, ήταν άμεση καθώς οκτώ λεπτά μετά ο Σαλάχ συνδυάστηκε άψογα με τον Κουτίνιο και ο πρώτος ισοφάρισε το σκορ. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, μάλιστα, η ομάδα του Κλοπ έφτασε στην ανατροπή με τον Κουτίνιο να σκοράρει με ωραίο πλασέ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1 που δεν άλλαξε στην επανάληψη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση