ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν πάει πουθενά ο Κουτίνιο!

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Φιλίπε Κουτίνιο, όπως και οι άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, δεν παραχωρείται έστειλε ο Γιούργκεν Κλοπ!

Με δήλωσή του ο κόουτς των «κόκκινων» υποστήριξε ότι κανείς από τον βασικό κορμό της ομάδας δεν θα αποχωρήσει, αναλύοντας παράλληλα και τη δική του φιλοσοφία για τις μεταγραφικές περιόδους.

«Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Κουτίνιο… Είναι καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για τις μεταγραφικές περιόδους, διότι ο κόσμος νομίζω ότι η βελτίωση έρχεται μόνο εάν αποκτήσεις νέους ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν σκέφτεται ότι οι παίκτες που διαθέτεις ήδη ως ομάδα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν καλύτεροι», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Σαφώς και συμμετέχουμε στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά το σημαντικότερο για εμένα είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε να κάνουν το επόμενο βήμα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχουμε χάσει- ούτε θα χάσουμε- κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να κρατήσουμε.

Αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Έπειτα από δούμε ποιους μπορούμε να φέρουμε. Στηρίζομαι πολύ στην πρόοδο των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: www.england365.gr 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση