ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο… τραπέζι για τον Λούκας Λίβερπουλ και Τράμπζονσπορ!

Το «μπαμ» του καλοκαιριού στην Τουρκία πάει να κάνει η Τράμπζονσπορ! Όπως γράφουν οι Άγγλοι, η ομάδα της Τραπεζούντας βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Λούκας Λέιβα!

Δέκα χρόνια, 247 συμμετοχές (και μόλις 1 γκολ), αλλά, πιθανότατα, ως εδώ ήταν…

Ο Λούκας Λέιβα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν, θέλοντας, αφενός ο ίδιος, στα 30 του, να πάει κάπου, όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αφετέρου, οι «κόκκινοι» να «βγάλουν» κάτι από τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως γράφουν στην Αγγλία, λοιπόν, η ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα να εντάξει στο ρόστερ της τον παίκτη, κάνοντας, παράλληλα, το «μπαμ» του καλοκαιριού στην Τουρκία, είναι η Τράμπζονσπορ! Μάλιστα, στο Νησί αποκαλύπτουν πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις, με την ομάδα της Τραπεζούντας να εμφανίζεται έτοιμη να… σκάσει 7 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον «στρατιώτη» Λούκας.

Το μοναδικό «αγκάθι» είναι το πανάκριβο συμβόλαιο του Λατινοαμερικανού, που ναι μεν φέρεται πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική μας χώρα, αλλά με το… αζημίωτο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση