ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εγκρίνει» ως χαφ τον Κουτίνιο ο Μινιολέ

Την πλήρη ταύτιση με την επιλογή του προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, να μετατοπίσει τον Φιλίπε Κουτίνιο από την τριάδα της επίθεσης σε αυτήν του κέντρου, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ και συμπαίκτης του Βραζιλιάνου, Σιμόν Μινιολέ.

Ο 24χρονος χαφ-εξτρέμ αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή των «κόκκινων» στην εκτός έδρας επικράτηση με το ευρύ 4-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή (14/5), όπου ο ίδιος έβγαλε την ασίστ για τον Ντάνιελ Στάριτζ στο 1-0 και πέτυχε τα επόμενα δύο τέρματα της ομάδας του, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε -και- από τον Βέλγο γκολκίπερ, ο οποίος μιλώντας σε τοπικό Μέσο του Λίβερπουλ, επεσήμανε:

«Στη θέση που έπαιξε, έρχεται σε επαφή με την μπάλα περισσότερες φορές και απέδωσε καλά αυτό. Δεν μπορεί κάποια ομάδα να τον μαρκάρει με έναν μόνο παίκτη και ο Φιλίπε μπορεί να μοιράσει την μπάλα με έξοχο τρόπο» και συνέχισε:

«Στην Πρέμιερ Λιγκ χρειάζεσαι δημιουργικούς παίκτες που «ανοίγουν» τις αντίπαλες άμυνες. Κοιτάμε την Τσέλσι, έχει τον Αζάρ. Η Μάντσεστερ Σίτι τον Στέρλινγκ, τον Σίλβα ή τον Ντε Μπρόινε. Η πάσα του Φιλίπε ήταν εκείνη που σέρβιρε στο «πιάτο» το γκολ του Ντάνιελ, γεγονός που άλλαξε και το παιχνίδι», ενώ ευχόμενος ο Κουτίνιο να παραμείνει για πολύ καιρό στο «Άνφιλντ», ολοκλήρωσε:

«Είναι ένα καλό παιδί που δουλεύει σκληρά. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και ήταν πολύ θετικό το ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια»!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση