ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμη για το «μπαμ» με Φαν Ντάικ

Αποφασισμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση ώστε να κάνει δικό της τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι η Λίβερπουλ, δίνοντας για χάρη του στην Σαουθάμπτον μέχρι και 50 εκ. λίρες!

Όπως αναφέρει η σημερινή «Liverpool Echo», οι «κόκκινοι σκοπεύουν να δελεάσουν την Σαουθάμπτον με ένα ποσό κοντά στα 50 εκ. λίρες, ώστε να τους παραχωρήσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός αρέσει ιδιαίτερα στον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα δώσει προτεραιότητα το προσεχές καλοκαίρι στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Λίβερπουλ, αλλά και στο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες ικανές λύσεις ενόψει της νέας σεζόν. Επίσης, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ξανά το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης ενδέχεται να γίνει εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων παικτών στο ρόστερ της ομάδας, σε περίπτωση που δεχθεί να μετακομίσει στο «Άνφιλντ».

Μέχρι στιγμής, η Σαουθάμπτον δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, που έχει απασχολήσει έντονα στο παρελθόν και ενδέχεται να συμβεί ξανά τους επόμενους μήνες τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση