ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Λούκας

Ερωτηματικά για το αν θα παραμείνει ή όχι στην Λίβερπουλ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο άφησε με τις τελευταίες του δηλώσεις ο Λούκας Λέιβα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στο Μέρσεϊσαϊντ από το 2007 (αποτελώντας τον πιο παλιό παίκτη αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Λίβερπουλ), ωστόσο είναι άγνωστο το αν θα παραμείνει εκεί και την νέα περίοδο, αφού όπως τονίζει ο ίδιος, έχει ακόμα αρκετά χρόνια για να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο.

Πιθανώς οι τωρινές του δηλώσεις να δείχνουν εν μέρει και την δυσαρέσκεια του, καθώς φέτος ο αγωνιστικός του χρόνος υπό τον Γιούργκεν Κλοπ είναι αισθητά περιορισμένος.

«Δεν τίθεται καμία αμφιβολία σχετικά με την πίστη που δείχνω στη Λίβερπουλ, απλά θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι και το τέλος της σεζόν, να δουλεύω σκληρά και να πάρω μια απόφαση μαζί με τον σύλλογο.

Βρίσκομαι εδώ αρκετό καιρό και αν έχει έρθει η ώρα για μένα να πάω κάπου άλλου, τότε θα φύγω με το συναίσθημα πως έκανα ό,τι μπορούσα. Είμαι στο στάδιο της καριέρας μου που νιώθω πως μπορώ να βοηθήσω τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο αγωνιστικός χρόνος παίζει ρόλο, νιώθω πως έχω ακόμα αρκετά χρόνια που μπορώ να παίξω στο τοπ επίπεδο.

Xρειάζεται να αναλύσω και να δω τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου και μετά είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε μια απόφαση μαζί με την ομάδα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μέσου.

england365.gr

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση