ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μανέ: «Καμία κακία σε Κλοπ»!

Σε εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Σαντιό Μανέ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι δεν κρατάει σε καμία περίπτωση «μούτρα» στον Γιούργκεν Κλοπ, επειδή εκείνος είχε ανάψει «κόκκινο φως» στην απόκτησή του ως προπονητής τότε της Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2014, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του να σηκώσει πολλά τρόπαια με τους «κόκκινους».

Παρά, λοιπόν, το ότι η μεταγραφή του στη γερμανική ομάδα «βρήκε τοίχο» στον ίδιο άνθρωπο που... πρωτοστάτησε το περασμένο καλοκαίρι (2016) για να έρθει στο «Άνφιλντ», ο 24χρονος εξτρέμ θυμήθηκε χωρίς ίχνος αρνητικών συναισθημάτων τη συνάντηση με τον νυν κόουτς του, δύο χρόνια προτού ανταμώσουν τελικά οι επαγγελματικοί τους δρόμοι.

«Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη τη συνάντησή μας. Είχαμε βρεθεί για να μιλήσουμε σχετικά με το ποδόσφαιρο και το πως ήθελε να ενσωματωθώ στην ομάδα. Μετά από αυτό (σ.σ. απόρριψη), εγώ δεν σταμάτησα να δουλεύω, όπως πριν, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και να που πλέον συνεργαζόμαστε», ανέφερε ο Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός και συνέχισε:

«Δεν έχουμε μιλήσει ξανά για ό,τι είχε γίνει τότε, επειδή γνωρίζουμε κι οι δύο ότι αυτό αποτελεί μέρος του αθλήματος και συμβαίνει. Δεν έφταιγε ούτε εκείνος, ούτε εγώ, ούτε η Ντόρτμουντ. Όταν με κάλεσε να έρθω στη Λίβερπουλ, ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ».

Όπως ήταν φυσικό, ο Μανέ δεν στάθηκε μόνο στο παρελθόν, αλλά μίλησε και για το παρόν και μέλλον του στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, με τον οποίο επιδιώκει φέτος την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και πιο μακροπρόθεσμα να πανηγυρίσει... σωρεία τίτλων, καθώς είπε:

«Όταν ήρθα στην Ευρώπη, είχα μία αποστολή. Αυτή ήταν να παίξω σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους της, θα έδινα τα πάντα για αυτό. Τελικά είμαι σε έναν τέτοιο σύλλογο και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Το επόμενο βήμα είναι να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ και να κατακτήσω μαζί της πάρα πολλά τρόπαια, όπως το ίδιο επιθυμώ και για την Εθνική Σενεγάλης».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση