ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τριάρα στο ρελαντί (pics-vid)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Λίβερπουλ νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ στο Άνφιλντ. Τα γκολ για την ομάδα του Κλοπ πέτυχαν οι Μανέ, Φιρμίνιο και Βαϊνάλντουμ. Για την Άρσεναλ σκόραρε ο Γουέλμπεκ.

Η Λίβερπουλ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Μανέ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Φιρμινό έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Η Λίβερπουλ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την Άρσεναλ.

Στο 28’ ο Κουτίνιο έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ όμως ο Τσεχ απογειώθηκε και απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ. Οι «reds» πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 40’ με ένα δυνατό σουτ του Μανέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Φιρμίνο.

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και έψαξε ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 48’ ο Ζιρού έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά όμως ο Μινιολέ άπλωσε το χέρι απόκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 57’ η ομάδα του Βενγκέρ μείωσε στο σκορ με ένα υπέροχο πλασέ του Γουέλμπεκ μέσα από την περιοχή. Η Λίβερπουλ «άγγιξε» το 3-1 στο 83ο λεπτό όμως η κεφαλιά του Οριζί σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τσεχ.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 91ο λεπτό με τον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Οριζί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα υποδειγματικό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 9’ Φιρμίνο, 40’ Μανέ, 91’ Βαϊνάλντουμ – 57’ Γουέλμπεκ

Λίβερπουλ (Γιουργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Μάτιπ, Κλάβαν, Μίλνερ, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα, Κουτίνιο (79’ Οριζί), Μανέ, Φιρμίνο

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν (46’ Σάντσες), Τζάκα, Τσάμπερλεϊν, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ (74’ Γουόλκοτ), Ζιρού (74’ Πέρεζ).

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση