ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Γλυκοκοιτάζει» Πούλισιτς

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς είναι ένα από τα εκκολαπτόμενα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να έχει τις τύχες του στα χέρια της και να προσπαθεί να χτίσει πάνω του, ώστε να έχει κάποιον να ενισχύσει την επόμενη φουρνιά ποδοσφαιριστών.

Ο Αμερικανός μέσος ήταν στις ακαδημίες της ομάδας όταν ο Κλοπ βρισκόταν στην πρώτη ομάδα με τους «κόκκινους» να ελπίζουν πως ο «Normal One» θα σπρώξει προς τη θετική κατεύθυνση τις διαπραγματεύσεις, καθώς οι σχέσεις του με τη γερμανική ομάδα παραμένουν άψογες.

Βέβαια οι Βεστφαλοί έχοντας έναν τέτοιο ανερχόμενο παίκτη στο ρόστερ τους, δεν έχουν λόγο να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με πολλές ομάδες της ελίτ που έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα τους για τον Πούλισιτς. Άλλωστε οι γερμανικές ομάδες αρέσκονται στη «δημιουργία» της νέας γενιάς αστέρων, αντί να τους αγοράζουν και να τους πουλάνε.

Ο 18 ετών Πούλισιτς σχολίασε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για το πρόσωπό του, λέγοντας: «Η Ντόρτμουντ μου έχει δώσει τα πάντα. Μένει να δουλέψω πολύ σκληρά για αυτή, ώστε να καταφέρω να εδραιωθώ στους βασικούς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή εδώ αλλά και με τους ανθρώπους της ομάδας. Θέλω να κάτσω για καιρό εδώ και προς το παρόν δε με απασχολεί κάποια μεταγραφή, όσο και να με κολακεύει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση