ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κουτίνιο: «Γι’ αυτό έμεινα...»

Ο Κουτίνιο σήμερα έδωσε τέλος σε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να φτιάχνει βαλίτσες για Βαρκελώνη, καθώς θα φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ για ακόμα 5 χρόνια.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εξήγησε την απόφασή του να παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα, λέγοντας πως: «Υπέγραψα αυτό το νέο συμβόλαιο ώστε να μείνω ακόμα λίγα χρόνια, γιατί είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι μεγάλη χαρά για μένα καθώς όλοι –από τους ανθρώπους του συλλόγου μέχρι τους οπαδούς- με υποδέχθηκαν εδώ με ανοιχτές αγκαλιές από την πρώτη μέρα. Είμαι ευγνώμων σε αυτή την ομάδα για όλα».

Ο Κουτίνιο δεν έκρυψε πως και η παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ συνέβαλε στην απόφασή του: «Ο Γιούργκεν είναι εξαιρετικός μάνατζερ. Όλοι μπορούμε να δούμε πόσο έχουμε αλλάξει από τότε που ήρθε –και πόσο θα μας αλλάξει το μέλλον. Είναι νικητής».

Και έκλεισε τονίζοντας: «Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουν τιμή να παίζουν για αυτή την ομάδα και γι’ αυτόν τον προπονητή. Αυτή η αίσθηση έχει πολύ θετική επιρροή πάνω μας».

www.sport-fm.gr 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση