ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι έκανες Κλοπ φέτος τα Χριστούγεννα;

Πρόκειται ομολογουμένως για μία από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες που κυκλοφορούν στους βρετανικούς ποδοσφαιρικούς πάγκους. Πολλοί οπαδοί αντίπαλων συλλόγων παραδέχονται –άλλοι δημόσια, άλλοι όχι- ότι θα τον ήθελαν στην ομάδα του.

Δεν είναι μόνο οι προπονητικές ικανότητες που κάνουν τον Γιούργκεν Κλοπ τόσο ελκυστικό. Είναι κυρίως ο τρόπος που επικοινωνεί και λειτουργεί με τους ποδοσφαιριστές του. Και η ιστορία που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Όπως έγραψε στους Times o Oliver Kay, ο 49χρονος προπονητής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ανεβάσει το πεσμένο ηθικό των παικτών του στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί είχε προηγηθεί η ήττα με 3-0 και κάκιστη απόδοση κόντρα στην Γουότφορντ.

Όπως είναι λογικό, οι «κόκκινοι» δεν έδειχναν να έχουν και μεγάλη όρεξη για ξεφάντωμα, κάτι με το οποίο δεν έδειχνε να συμβιβάζεται ο Κλοπ: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά εκείνος ο αγώνας είναι πια παρελθόν. Αυτή την στιγμή αυτό (το πάρτι) είναι η προτεραιότητά μας», ήταν η οδηγία του.

Μάλιστα ο Γερμανός έγινε ακόμα πιο «αυστηρός» και απόλυτος λέγοντας: «Δεν με πειράζει αν θα πιείτε ή όχι, όμως κανείς δεν φύγει από εδώ πριν από την 01:00 το βράδυ. Ό,τι κάνουμε μαζί, θα το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Και αυτό σημαίνει ότι απόψε διασκεδάζουμε!».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση