ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόκκινο το τελευταίο

Η Λίβερπουλ στο σπουδαία παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουαρδιόλα με 1-0 μέσα στο Άνφιλντ και κράτησε την απόσταση από την πρωταθλήτρια χειμώνα Σίτυ στους 6 βαθμούς. Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς αλλά και του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ δεν μας έδωσε όσο θέαμα αναμέναμε ωστόσο είχε μπόλικο σασπένς.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλόπ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και εξαργύρωσε αυτό της το ξεκίνημα με γκολ. Μόλις στο 8’ ο Βαϊνάλντουμ με μια εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Κλαούντιο Μπράβο για το 1-0. Η Σίτυ έδειχνε βραχυκυκλωμένη και ανήμπορη να αντιδράσει αφού οι «κόκκινοι» είχαν κλείσει άριστα τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό αφού η Σίτυ αν και προσπάθησε δεν έφτιαξε ούτε και μια κλασσική ευκαιρία. Μπορεί οι «Πολίτες» να μπήκαν καλύτερα στο β’ ημίχρονο αλλά η άμυνα της Λίβερπουλ άντεξε στην πίεση και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Επομένως με το πέρας ενός γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ το αδιαφιλονίκητο φαβορί, Τσέλσι παραμένει στην πρώτη θέση με 49 βαθμούς. Η Λίβερπουλ είναι δεύτερη στους 43 ενώ Σίτυ, Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ ακολουθούν με 39, 37, 36 και 36 αντίστοιχα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση