ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενδιαφέρον για Ρεμί

Τον επιθετικό της Τσέλσι, Λοΐκ Ρεμί ενδιαφέρεται να αποκτήσει η Έβερτον, όπως μετέδωσε το «Sky Sports».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για τον Γάλλο στράικερ ενδιαφέρεται και η ομάδα της πατρίδας του, Μαρσέιγ, ενώ το ενδεχόμενο να εξαντλήσει ο 30χρονος ποδοσφαιστής το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας (λήγει το καλοκαίρι του 2018) δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Ρεμί αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τους «μπλε» στην Κρίσταλ Πάλας, με την οποία κατέγραψε, ωστόσο, μόλις 8 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα (5) και Κύπελλο (3) Αγγλίας, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον άφησε για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους Λονδρέζους και θα ακολουθήσει μάλιστα και την αποστολή τους στις χώρες της Ανατολής (Κίνα και Σινγκαπούρη), όπου θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες της Τσέλσι του έχουν δώσει το ελεύθερο, ώστε να αποχωρήσει από το σύλλογο, εφόσον αποκτηθεί κάποιος ομοθεσίτης του, κάτι που αναμένεται να γίνει, βάσει δημοσιευμάτων, με έναν εκ των Ομπαμεγιάνγκ, Μοράτα ή Μπελότι, οι οποίοι βρίσκονται στη «λίστα» του προπονητή της ομάδας, Αντόνιο Κόντε.

Έτσι, με δεδομένο ότι ο Ρεμί φαίνεται πως είναι με το... 1.5 πόδι εκτός «Στάμφορντ Μπριτζ», η Έβερτον αναμένεται να διεκδικήσει από κοινού με τους Μασσαλούς την προτίμησή του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. 

Πηγή: england365.gr

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X