ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπάει τα κοντέρ με Σίγκουρντσον!

Μετά και την πρόσφατη προσθήκη-επιστροφή του Γουέιν Ρουνει στο «λιμάνι» , η Έβερτον θέλει να προχωρήσει σε ακόμα μια αξιόλογη μεταγραφή, αυτή του Γκιλφι Σίγκουρντσον από την Σουόνσι.

Τα ταμεία του συλλόγου έχουν γεμίσει για τα καλά με τα 78 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι λοιπόν ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει οπωσδήποτε τον 27χρονο,που εκτός των ποδοσφαιρικών του αρετών, θα ανεβάσει και τον ανταγωνισμό του Ρος Μπάρκλει.

Η Σουόνσι επιθυμούσε να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της και του το έδειξε έμπρακτα καταθέτοντας νέο συμβόλαιο.

Η νέα όμως πολύ βελτιωμένη πρόσφορα των «Ζαχαρωτών» που αγγίζει τα 36 εκατ. ευρώ την καθιστά φαβορί για την απόκτηση του και δεν αφήνει περιθώριο στον Ισλανδό μέσο να αρνηθεί.

Επιπλέον και ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί ένα «φρεσκάρισμα» μετά από τρία χρόνια στην Ουαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή , τα χρήματα που θα έχει δαπανήσει για την φετινή σεζόν η Έβερτον θα ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ με τους μπλε του λιμανιού, να δείχνουν τη ξεκάθαρη πρόθεση τους για πρωταγωνιστικό ρολό στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση