ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Επέστρεψε... σπίτι του ο Γουέιν Ρούνεϊ! Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος αποχώρησε από τη Γιουνάιτεντ ύστερα από 13 χρόνια.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός!

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του… δικού της παιδιού, του Γουέιν Ρούνεϊ!

Δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρησή του για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκεί όπου αγωνίστηκε όλο αυτό το διάστημα), ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε «σπίτι» του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «ζαχαρωτά»

«Νιώθω υπέροχα που επέστρεψα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες μου. Είμαι εκστασιασμένος, περιμένω πώς και πώς να ξαναπαίξω με την φανέλα της Έβερτον! Το πρώτο μου παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο, θα είναι συγκινητικό, όμως το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Δεν γύρισα στην Έβερτον επειδή απλώς την υποστηρίζω ή επειδή είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Επέστρεψε διότι θεωρώ πως ο σύλλογος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να είναι πετυχημένος. Και θέλω να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Θα υπάρχει πίεση, αλλά είμαι έτοιμος να τη διαχειριστώ. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε τρόπαια και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Όπως είχα πει και παλιότερα, αν έφευγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα έπαιζα για καμία άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, πλην της Έβερτον» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρούνεϊ, δίνοντας το στίγμα του για τη… νέα εποχή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση