ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαψεύδουν στην Έβερτον

Το σίριαλ αναφορικά με την πιθανότητα μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στη Γιουνάιτεντ καλά κρατεί, αφού σύμφωνα με το Sky Sports ανώτατα στελέχη της Έβερτον διαψεύδουν τα περί συμφωνίας.

Το μπαράζ πληροφοριών και δημοσιευμάτων για την υπόθεση της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον συνεχίζεται και μετά τα περί δεδομένης συμφωνίας των δύο ομάδων, έρχονται οι… διαψεύσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Κάβεϊ Σολέκολ, ανώτατα στελέχη από την Έβερτον τονίζουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Βέλγου, αλλά δεν διαψεύδουν την ύπαρξη πρότασης.

Ωστόσο, σε συνέχεια του ρεπορτάζ, το Sky Sports αναφέρει ότι δικές της πηγές τονίζουν ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει επιτευχθεί το deal και μάλιστα με ένα ποσό που φτάνει τα 85,5 εκατ. ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με τη λήξη της σεζόν, ο Ρομέλου Λουκάκου ενώ βρισκόταν με την αποστολή της εθνικής Βελγίου είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον, αφού πλέον η ομάδα του Λίβερπουλ δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

sport-fm.gr

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση