ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σε συζητήσεις με τη Παρί ο Σάντσες»

Όλο και πιο κοντά στη μετακόμισή του στο Παρίσι, καθώς ο παίκτης βρέθηκε το Σάββατο στη Γαλλία, προκειμένου να συζητήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από την Άρσεναλ βρίσκεται ο Αλέξις Σάντσες, για τον οποίο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «RTL», ο παίκτης βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του το Σάββατο στο Παρίσι ώστε να συζητήσει από κοντά με τους ιθύνοντες την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» του έχουν προσφέρει 330.000 ευρώ την εβδομάδα για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο (το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2018), αλλά από την πλευρά του ο Χιλιανός έχει ξεκαθαρίσει ότι το θέμα του δεν είναι οικονομικό, αφού θέλει να αγωνίζεται σε μόνιμη βάση στο Champions League.

Αυτό που προσπαθούν να γλιτώσουν οι «κανονιέρηδες» από το μοιραίο είναι να μην μετακομίσει ο παίκτης σε άλλη ομάδα της Premier League, για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να δώσει τη συγκατάθεσή της σε μία συμφέρουσα πρόταση από τους Άραβες της Παρί.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση