ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρσεναλ: Από το «Wenger Out» στο «Bring us Trophies»

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν η Άρσεναλ θέλει να κάνει το «restart»

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μια από τα ίδια ήταν και η περσινή σεζόν. Ή μάλλον, θα ήταν πιο σωστό αν θέταμε πως την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ απέτυχε παταγωδώς. Μετά από 20 χρόνια η ομάδα του Βενγκέρ μένει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι μια τεράστια αποτυχία και δεν είναι τυχαίο πως ο Βενγκέρ δέχθηκε τα πυρά του κόσμου με το γνωστό «Wenger Out». Φυσικά ο Βενγκέρ έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο και μένει στους «Κανονιέρηδες» με στόχο να αλλάξει την ροή των πραγμάτων, όμως τα προβλήματα είναι πολλά.

Μάλιστα στα διάφορα προβλήματα υπάρχει και το θέμα του Σάντσες αλλά και Εζίλ. Τα ονόματα των δύο έχουν γραφτεί για πολλές ομάδες και είναι γεγονός πως οι δύο τους δίνουν άλλη δυναμική στην Άρσεναλ. Έτσι, είναι ξεκάθαρο πως ο Βενγκέρ θέλει να τους κρατήσει. Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Γουίλοκ, Χιντς, Κρόουλι, Σέσζνι, ενώ στο θέμα ενίσχυσης «κανονιέρης» ντύθηκε ο Λακαζέτ από τη Λυών και ο Κολάσινατς από τη Σάλκε.

Ενίσχυση σαφώς και χρειάζεται η Άρσεναλ με τον Βενγκέρ πάντως να είναι έτοιμος για κάποιες σημαντικές μεταγραφές ας μην ξεχνάμε πως εδώ και καιρό έπαιξε το όνομα του Εμπαπέ, του Λαμέ (πολύ πιο δυνατά και είναι ακόμη στο προσκύνιο) αλλά και άλλων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Από μόνο του αυτό δείχνει μια πρόθεση της Άρσεναλ να αφήσει πίσω την κακή αυτή σεζόν. Βέβαια, η πρόθεση αυτή υπήρχε και σε άλλες χρονιές, όμως το τι θα γίνει θα το δούμε στην πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση