ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούπα χάρη στον Λακαζέτ

Το σήκωσε παρά την ήττα η Αρσεναλ. Στην κατάκτηση του Emirates Cup έφθασαν οι Λονδρέζοι χάρις το τέρμα του Λακαζέτ στο 2-1 από τη Σεβίλλη. 

Η Άρσεναλ κατέκτησε το φετινό Emirates Cup, παρά την ήττα (2-1) από τη Σεβίλλη στο δεύτερο παιχνίδι της για το τουρνουά. Συνδυασμός πόντων και τερμάτων χάρισαν το τρόπαιο στην ομάδα του Βενγκέρ. Καθοριστικό το πρώτο γκολ του Λακαζέτ μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας. 

Οι «κανονιέρηδες» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, με μια νίκη και μια ήττα. 

Το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στο επιβλητικό 5-2 απέναντι στη Μπενφίκα και αυτό το σκορ ήταν αρκετά σημαντικό για να οδηγήσει τους Λονδρέζους στην κορυφή. 

Η νίκη, μαζί με τα γκολ, έδωσαν 8 πόντους στην Άρσεναλ που μαζί με το τέρμα του Λακαζέτ κόντρα στη Σεβίλλη, πήρε το τουρνουά στην ισοβαθμία των 9 πόντων με τους Ισπανούς. 

Ο Γάλλος φορ, σκόραρε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας, στο 62' με κοντινό πλασέ, ενώ οι Σεβιγιάνοι είχαν προηγηθεί με τον Μπεν Γέντερ που έφυγε απέναντι στον Τσεχ δίχως να είναι οφσάιντ. 

Ο Ενζονζί στο 68' με καταπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 2-1, όμως οι «κανονιέρηδες» τερμάτισαν πρώτοι. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Σάββατο η Λειψία είχε ηττηθεί (1-0) από τη Μπενφίκα, ενώ οι Γερμανοί σήμερα πήραν νίκη με σκορ 2-0 επί της Μπενφίκα. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X