ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βόμβα μεγατόνων με Σάντσες

Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC, ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι για να κλείσει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Nέα βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν, που αφήνει για λίγο στην άκρη το θέμα του Νεϊμάρ για ένα άλλο τεράστιο χτύπημα.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC, ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται στην πόλη του φωτός για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως τονίζεται από το ρεπορτάζ, ο Χιλιανός έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο με το γαλλικό σύλλογο, ο οποίος θα καταβάλλει στην Άρσεναλ 50 εκατομμύρια ευρώ!

Σε ότι αφορά το ζήτημα του Νεϊμάρ, στο Παρίσι υπάρχει πια τεράστια αισιοδοξία ότι ο Βραζιλιάνος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού κυκλοφορούν πια και νούμερα για την ετήσια αμοιβή του.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο Βραζιλιάνος, που θα δώσει την τελική του απάντηση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα εισπράττει 32 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (συν άλλα 10 με την μορφή μπόνους), ενώ φήμες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Παρί έχει δώσει ήδη εντολή να τυπωθούν 800.000 φανέλες του συλλόγου, με το όνομα του Νεϊμάρ στην πλάτη!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X