ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανεώνει με Άρσεναλ ο Οζίλ

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Μεσούτ Οζίλ για ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται η διοίκηση της Άρσεναλ. Ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε για να ανανεώσει ένα ποσό κοντά στις 390 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, την στιγμή που οι «κανονιέρηδες» του πρόσφεραν 312 χιλιάδες.

Οι απαιτήσεις του Οζίλ όμως έχουν πέσει σταδιακά και αυτό συμβαίνει, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει ως τώρα κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από άλλο σύλλογο, αλλά επειδή και ο ίδιος έδειξε πολύ ευδιάθετος και αγωνιστικά δραστήριος στην προετοιμασία.

Ο Βενγκέρ γνωρίζει ότι εάν δεν βιαστεί θα χάσει τον Γερμανό μέσο, καθώς μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αφού από τη 1η Ιανουαρίου θα είναι και τυπικά ελεύθερος.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Οζίλ βρίσκεται στους Λονδρέζους από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης για 50 εκατ. ευρώ και έκτοτε έχει συμπληρώσει 116 συμμετοχές, 23 γκόλ και 42 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X