ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν συμβιβάζεται με τον «πάγκο» ο Ζιρού!

Την άποψή του πως δεν θα ανεχθεί τη νέα χρονιά να αποτελεί αλλαγή στο σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε ο Γάλλος επιθετικός της Άρσεναλ, Ολιβιέ Ζιρού, μιλώντας στα Μέσα λίγο πριν τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018).  

Ο 30χρονος στράικερ ήταν μεν ένα υπολογίσιμο μέλος των «κανονιέρηδων» τη φετινή σεζόν, ωστόσο, στους περισσότερους αγώνες τους, τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ευρώπη έπαιζε ως αλλαγή, κάτι που αν συνεχιστεί, όπως ο ίδιος τόνισε, μπορεί και να τον ωθήσει εκτός... «Έμιρεϊτς»!
 
«Θα συζητήσω σχετικά με τον προπονητή μου, ο οποίος πάντως, με εμπιστεύεται. Η αλήθεια είναι ότι είχα περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά σίγουρα ήταν αρκετός χρόνος. Επίσης, αληθεύει ότι υπήρξαν πράγματα εναντίον μου.
 
Εγώ όμως, δεν θα ανεχτώ να παίζω τόσο λίγο για άλλον ένα χρόνο! Θα πρέπει να σκεφτώ προσεκτικά τις επιλογές μου και να λάβω υπ όψη τους συγγενείς και όσους με συμβουλεύουν. Θα είναι μια απόφαση που θα παρθεί κατόπιν ώριμης σκέψης με γνώμονα να παίζω πολύ περισσότερο χρόνο», ξεκαθάρισε ο υψηλόσωμος φορ.
 
Πηγή: england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση