ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βενγκέρ: «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε»

Χαρούμενος για τη νίκη που πέτυχε η Άρσεναλ κόντρα στη Σάντερλαντ (2-0)  ήταν με το τέλος της αναμέτρησης ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν χάνει την πίστη της αναφορικά με την κατάληψη μιας θέσης της πρώτης τετράδας και θα παλέψει γι’ αυτήν μέχρι τέλους.

«Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο έπρεπε απαραίτητα να κερδίσουμε. Το πετύχαμε, είμαστε στους 72 βαθμούς και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε ώστε να πάμε στους 75. Αυτό δεν φαινόταν αρκετά πιθανό τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πιο πριν, πρέπει όμως να έχουμε και υπομονή. Μας πήρε λίγο χρόνο μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας», δήλωσε ο Αλσατός, για να συνεχίσει λέγοντας:

Έχουμε κερδίσει περισσότερα ματς σε σχέση με πέρυσι, ήδη έχουμε έναν πόντο παραπάνω απ’ ότι την περσινή χρονιά. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Το εντός έδρας ρεκόρ μας είναι καλό, εκτός έδρας χάσαμε παιχνίδια πρόσφατα όπου δεν έπρεπε. Στην έδρα μας είμαστε σταθεροί, θα έλεγα γενικά πως από τα εκτός έδρας ματς χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

;Όσον αφορά το αν οι «κανονιέρηδες» ψάχνουν ένα «θαύμα» για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα, αφού εξαρτώνται και από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Λίβερπουλ με την Μίντλεσμπρο, απάντησε: «Όχι, ποτέ δεν ξέρεις, Αλλά γενικότερα, έχω απαντήσει εδώ και 20 χρόνια σε αυτή την ερώτηση, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Επομένως δεν ξέρω γιατί ξαφνικά μπορεί να γίνει ένα τόσο μεγάλο θέμα. Ας φτάσουμε στους 75 πόντους και θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι αν νικήσουμε το παιχνίδι μας, θα είμαστε μόλις έναν πόντο μακριά. Ας δώσουμε στους εαυτούς κάποιες πιθανότητες».

england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση