ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η Άρσεναλ μπορεί να πάρει τίτλους, αλλά... »

Οι δυνατότητες υπάρχουν, όμως πάντοτε θα μπορεί να γίνει και το κάτι παραπάνω... Ο Μεσούτ Εζίλ άφησε να εννοηθεί ότι δεν σκέφτεται να φύγει άμεσα από την Άρσεναλ, τη χαρακτήρισε ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τίτλους, όμως, υπογράμμισε ότι το ρόστερ χρειάζεται βάθος...  

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μίλησε στη «MailonSunday» και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, σχολιάζοντας τόσο τη δυναμική των «κανονιέρηδων», όσο και την κριτική που του ασκείται, δίνοντας αποστομωτική απάντηση και τονίζοντας πως: «είμαι επιτυχία»!

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου. Θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα και η Άρσεναλ είναι ομάδα που έχει δυνατότητες να το πετύχει αυτό. Ωστόσο, όταν κοιτάς στο ρόστερ μας, δεν είναι όπως αυτό της Μπάγερν Μονάχου ή της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για κάθε προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ακούω και διαβάζω συνεχώς πολλά, όμως δεν τους δίνω τόσο μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι τι θα πει ο προπονητής μου. Δεν με απασχολεί τι λένε οι ειδικοί και ούτε ποτέ θα με ενδιαφέρει. Ξέρω τι κάνω και πόσα μπορώ να κάνω. Είμαι... επιτυχία. Δεν παίζω τυχαία στο κορυφαίο επίπεδο». 

 

Πηγή:england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση