ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραμονή Σάντσες «βλέπει» ο Βενγκέρ!

Πολύ πιθανή είναι για τον Αρσέν Βενγκέρ η παραμονή του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ αλλά και η περαιτέρω ανανέωση του συμβολαίου του, με βάση τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, Τι δήλωσε παράλληλα για τον Μεσούτ Εζίλ και την κατάσταση των «κανονιέρηδων».

«Θέλει να παραμείνει στον σύλλογο, εξαρτάται πλέον από το να βρεθεί μια συμφωνία με τον ατζέντη του. Οι παίκτες πρωτίστως πρέπει να δουν εάν είναι χαρούμενοι σε μια ομάδα, και μετά να πρέπει να βρεθεί μια ανάλογη συμφωνία»σχολίασε εξ αρχής για τον Αλέξις Σάντσες ο Αλσατός τεχνικός, μιλώντας στη συνέχεια για τον Μεσούτ Εζίλ και την τωρινή κατάσταση που βρίσκονται οι Λονδρέζοι (6oι μέχρι στιγμής με 54 πόντους):

«Είναι πολύ φιλόδοξος. Θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, το έχει αναφέρει πολλές φορές. Αποκλειστήκαμε με έναν τόσο εμφατικό τρόπο, που είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να το δεχτεί. Πιστεύω πως για εκείνον ήταν ίσως περισσότερο δύσκολο, λόγω και των φιλοδοξιών του.

Βρισκόμαστε σε θέση που δεν θέλουμε να είμαστε, Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε ένα… μουδιασμένο διάστημα, που είναι σημαντικό όμως για να προχωρήσουμε. Έχουμε δείξει πως είμαστε ενωμένοι αλλά πρέπει να δείξουμε την ανάλογη συγκέντρωση μέχρι και το τέλος της περιόδου..»

Όσο για τις απουσίες της ομάδας του, τόνισε: «Ο Κοκλέν επιστρέφει, έιχε ένα πρόβλημα στην πλάτη του. Δεν πιστεύω πως ο Τσεχ θα είναι διαθέσιμος το βράδυ της Δευτέρας, ούτε ο Οσπίνα και ο Κοσιελνί»

 

Πηγή:england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση