ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αδίκως χρεώνεται η αποτυχία στον Οζίλ»

Μία ήττα με 5-1 στο Champions League μολονότι προήλθε από την κατά κοινή ομολογία καλύτερη Μπάγερν Μονάχου, διατάραξε κατά πολύ τα ούτως η άλλως διαταραγμένα νερά στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ.

Παίκτες και Αρσέν Βενγκέρ δέχονται πολύ έντονη κριτική για την απογοητευτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Μόναχο.

Ο ατζέντης του Μεσούτ Εζίλ μιλώντας στο BBC Sport τόνισε πως: «Η κριτική δεν είναι παράλογη και άδικη μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Ο Οζίλ όμως δε θεωρεί πως οι φίλοι της ομάδας τον κρίνουν μόνο για την εμφάνισή του, αλλά του χρεώνουν τη συνολική άσχημη εικόνα των «κανονιέρηδων».

Ακόμη δήλωσε : « Η δουλειά του Μεσούτ στο γήπεδο δεν είναι να κλέβει μπάλες στους αγώνες που η ομάδα δεν έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είναι παίκτης κατοχής και στον αγώνα με τη Μπάγερν η κατοχή της Άρσεναλ ήταν στο 26%. Πως γίνεται ένα δεκάρι να δημιουργήσει ευκαιρίες όταν δεν πηγαίνει η μπάλα στα πόδια του!»

Τέλος αναφέρθηκε στα άδικα κριτήρια των φιλάθλων και του τύπου υποστηρίζοντας: «Σε τέτοια παιχνίδια ο κόσμος στοχεύει τους παίκτες που κοστίζουν πολύ και έχουν μεγάλα συμβόλαια. Αυτός είναι ο Οζίλ. Αλλά δε γίνεται να αποτελεί συνέχεια τον αποδιοπομπαίο τράγο της ομάδας. Αυτό είναι άδικο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όταν χάνει μία ομάδα φταίνε όλοι. Δε γίνεται να τα ρίχνουν όλα σε αυτόν δηλαδή. Εκείνος φταίει που έφαγε πέντε γκολ η Άρσεναλ;»

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση