ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Βενγκέρ μου είπε ότι πλησιάζει στο τέλος»

Φωτιά στην Άρσεναλ έρχονται να βάλουν τα όσα είπε ο Ιαν Ράιτ.

Μπροστά σε μια πολύ δύσκολη απόφαση θα βρεθούν οι διοικούντες την Άρσεναλ εάν επιβεβαιωθούν τα όσα είπε ο Ίαν Ράιτ. Αυτή του νέου προπονητή! 

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τους «κανονιέρηδες» τόνισε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ του εκμυστηρεύτηκε ότι η στιγμή που θα σταματήσει την καριέρα του και θα αποχωρήσει από την προπονητική και την Άρσεναλ πλησιάζει. 

«Ήμουν με αυτόν για λίγες ώρες χθες το βράδυ και μιλούσαμε. Δεν μου είπε ότι σταματάει το τέλος της σεζόν». Όμως έλαβα την αίσθηση, ξεκάθαρα όταν τον κοιτούσα και νομίζω ότι αυτό είναι. Στην πραγματικότητα μου είπε ότι πλησιάζει προς το τέλος. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ μέχρι τώρα να το λέει αυτό», ανέφερε στον «αέρα» του BBC ο Ράιτ. 

Φυσικά και οι δηλώσεις αυτές έχουν προκαλέσει αίσθηση στο Νησί καθώς όλοι φέρνουν στο μυαλό τους το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Βενγκέρ τελειώνει το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει ανανεώσει. Μάλιστα, ο ίδιος αρνείται να μιλήσει για το μέλλον του. Πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και –όπως είναι λογικό- έχει φέρει σκέψεις στους οπαδούς της Αρσεναλ.

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση